’House of Cards’ vandt valget i USA

Uddrag fra Blogs.bt – Verden ifølge Khader d. 11 november 2016 

»Fortæl mig, hvad du ser på tv, og jeg fortæller, hvem du stemmer på,« skrev en amerikansk kommentator

Folk undrer sig stadig over resultatet af det amerikanske valg. Ja, mange er i chok. Det sidste par dage har det meste af Danmark diskuteret og prøvet at finde en forklaring på, hvorfor det blev Donald Trump.

Jeg mener, det er en kombination af mange ting. Uligheden i USA er noget, der virkelig kan mærkes. Glansen er gået af den amerikanske drøm, og for mange lavtlønnede er det svært selv med et fuldtidsarbejde at forsørge en familie. Den amerikanske arbejder føler sig ladt i stikken, og udkants-USA føler sig overhørt og set ned på. Udover det eksisterer der en stor frygt for terror og fremmede…

Klik her for at læse resten af blogindlægget på BT.dk