Bliv stud.jur. på Christiansborg

I Det Konservative Folkeparti søger vi en jurastuderende.

Før en lov ender i Karnovs lovsamling, skal den stemmes igennem i Folketinget. Det er dér, vi arbejder, og nu kan det blive din arbejdsplads.

Hvis du er glad for politik og kan forstå og forklare den juridiske substans, kan vi tilbyde dig muligheden for at få et grundigere kendskab til det parlamentariske arbejde. Herunder lov-, borger- og beslutningsforslag, redegørelses- og forespørgselsdebatter og politiske forslag fremsat i pressen.

Vores tilgang til vores studentermedhjælpere er enkel: Vi synes, at de er gode kollegaer, vi tager deres input seriøst, og vi forventer, at de glæder sig til at få faglig sparring med deres kollegaer.

Det er vigtigt, at du bliver en del af holdet. Det betyder, at du vil skulle besvare borgerhenvendelser, bistå med at forberede kontakt til pressen og lignende. Der vil være en del desuden forefaldende arbejde – især har vi i perioder behov for en del research.

Vi forestiller os, at du læser jura og har læst i mindst to år.

Partimedlemskab er ikke et krav for at søge stillingen, men det ved du allerede, for du er fagligt dygtig og kender reglerne for, hvad man må spørge til i en jobsamtale.

Arbejdstid- og sted

Det Konservative Folkepartis afdeling Politik, Udvikling og Kampagne holder til på Christiansborg, hvor vi arbejder tæt sammen med partiets politikere. Den ugentlige arbejdstid er 15 timer i gennemsnit, og vi udviser fleksibilitet i eksamensperioder.

Sådan søger du

Send en motiveret ansøgning, CV og anden relevant info til chefen for Politik, Udvikling og Kampagne Simon Merrild Lyngsø snarest – dog senest d. 23. april 2019.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Simon på mail sml@konservative.dk eller på telefon 61624159.

Vi glæder os til at høre fra dig.