Bliv politisk-økonomisk medarbejder på Christiansborg

Hvis du har sans for detaljen, politisk tæft og vilje til at lære, har vi et spændende og udfordrende job til dig.

Vi leder efter en kollega, der kan hjælpe os med at rådgive vores politikere på Christiansborg om faglige problemstillinger. Derfor forventer vi, at du har en uddannelse inden for statskundskab, økonomi eller lignende.

Det væsentligste i dit job bliver at kunne forstå og formidle faglige problemstillinger og analysere dem i en politisk kontekst. Derfor er det en fordel, at du trives med at sætte dig ind i nye problemstillinger ofte, og at du skriver kort og præcist.

Du vil få nok at se til, for Christiansborg er til tider en ganske hektisk arbejdsplads, og arbejdsdagene kan blive lange. Til gengæld får du både dygtige og behagelige kollegaer, der alle sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Det er et plus, hvis du har nogle års erfaring fra en interesseorganisation, et ministerium eller en styrelse.

Yderligere detaljer

Vores hverdag foregår på Christiansborg. Der er tale om en fuldtidsstilling, og løn gives efter kvalifikationer. Du behøver ikke være medlem af partiet for at blive ansat.

Sådan ansøger du

Send ansøgning og CV til sml@konservative.dk inden den 16. januar 2020.
Du kan høre mere om stillingen ved at ringe til afdelingschef for Politik, Presse og Kampagne, Simon Merrild Lyngsø på: 61 62 41 59.