Stillingsopslag Full Stack IT-udvikler

Vil du være Det Konservative Folkepartis nye Full Stack-IT-udvikler og dermed bidrage til fortsat udvikling og sikker daglig drift af partiets IT-platforme? Så er det måske dig, vi søger.

Det Konservative Folkeparti

Det Konservative Folkeparti går en spændende tid i møde, hvor vi skal følge op på et historisk godt kommunal- og regionsrådsvalg. Derfor har vi brug for at styrke vores IT-team med en dygtig og passioneret IT-udvikler, der med faglig indsigt, struktur og stram opgaveprioritering kan sikre, at vi i både partisekretariatet på Christiansborg og i forhold til vores 98 vælgerforeninger og 10 storkredse tilbyder IT-løsninger, der understøtter hele partiets arbejde for medlemmer og folkevalgte.

Om IT-teamet

Vores IT-team består af en erfaren Full Stack-udvikler, der indtil nu har stået for både support, service, drift og udvikling støttet af en IT Business Manager. Teamet er en del af Organisationsafdelingen, som inkluderer medlemsservice og organisationsudvikling.

På Christiansborg, hvor du vil have din daglige gang, er vi i alt 31 medarbejdere ansat og 10 folketingsmedlemmer.

Din hverdag hos os

Du bliver en vigtig brik i drift, udvikling og vedligehold af vores IT-landskab i tæt samarbejde med resten af IT-teamet og organisationschefen. Du skal sikre udvikling, integration og gennemførelse af et agilt og robust IT-system, der møder de behov og krav, som vores bagland og interne organisation på Christiansborg stiller til os – kort sagt skal du kunne arbejde med alle trin i drift og udvikling af Det Konservative Folkepartis IT-løsninger.

Vi arbejder primært med løsninger i Azure og WordPress. Vi søger derfor en profil, som kan en eller flere af følgende discipliner: – PHP – JAVA – SQL – CSS – Serverdrift – Loganalyse – Level 2-brugersupport.

Hvis du ikke rammer alle discipliner, så må du meget gerne interessere dig for de øvrige og være dygtig til at sætte dig ind i nyt stof.

Det politiske miljø kan være krævende og særdeles omskifteligt, også for dem, der arbejder med understøttende funktioner. Det har vi en forventning om, at du har taget stilling til.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Opgaverne er komplekse, og vi forventer derfor, at du har nogen erfaring med Full Stack udvikling gerne i mindre organisationer, hvor du har været inde over alle led i drift, udvikling og vedligehold. Du evner at skabe relationer, både på Christiansborg og i baglandet, hvor vi samarbejder tæt med frivillige og passionerede medlemmer og tillidsvalgte.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med arbejde i en politisk organisation.

Det er vigtigt, at du kan sætte dig ind i både tekniske og organisatoriske problemstillinger, da din rolle ofte vil være at sikre sammenhæng mellem de organisatoriske krav og de tekniske løsninger. Vi lægger derfor vægt på, at du er analytisk stærk og en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt.

Det vil være en fordel, hvis du har en relevant faglig/teknisk/akademisk uddannelse. Det kunne være datatekniker med speciale i programmering, datamatiker eller lignende, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi er mere interesseret i dine erfaringer og dokumenterede resultater.

Du bliver en del af vores IT-afdeling, som har ansvar for support, udvikling og drift af digitale løsninger til vores parti. Derudover supporterer vi vores kandidater og vælgerforeninger i hele landet. Afdelingen består i dag af 2 personer, og softwareudvikling har indtil nu primært været udført internt.

Du vil blive involveret i konkrete digitale projekter fra start til slut og bliver således bindeled mellem backend-programmering og frontend-løsninger. Du skal derfor kunne arbejde fleksibelt og i tæt samarbejde med relevante stakeholders.

Vi efterspørger en udadvendt profil, hvor der er en forventning om, at du arbejder struktureret og tænker løsningsorienteret. Samtidig får du brug for dine kommunikations- og samarbejdsevner i forhold til den brede vifte af interessenter, du skal samarbejde med.

Vi tilbyder

Et stærkt, fagligt miljø i hele organisationen, et job med udviklende arbejdsopgaver og stor variation i både opgaver og problemstillinger. Du får mulighed for at præge udviklingen og valg af løsninger og samtidig være med til at sikre et solidt IT-fundament for borgerlige stemmer, der arbejder for et mere borgerligt Danmark.

Vi er en fleksibel arbejdsplads med plads til hjemmearbejde, men hvor der også indimellem vil være behov for weekendarbejde, da vores interessenter blandt andet er frivillige i vælgerforeningerne. Sidst men ikke mindst får du arbejdsplads i hjertet af København på Slotsholmen, Christiansborg Slot.

Om ansættelsen

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor der periodevis ved eksempelvis valg vil være meget tryk på og højt tempo i løbet af en arbejdsuge.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer. Der er pensionsordning, sundhedssikring og 2 ugers feriefridage knyttet til stillingen.

Stillingen er tidsubegrænset og ønskes besat hurtigst muligt.

Der er ansøgningsfrist den 4.6.2023. Vi behandler løbende ansøgninger, så tøv ikke med at ansøge.

Kontakt os og er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Organisationschef Søren Bjarke Laugesen på 6162 3932 eller IT-Business Manager Anders Jørgensen på 6162 4151.

Send din ansøgning via Jobindex. Vi ser frem til at modtage den. Ud over motiveret ansøgningen og CV skal du angive en forventning til lønniveau i din ansøgning.

Søg via QuickApply på Jobindex.