Siden sidst

Del via:

Rudersdal vælgerforenings løbeglade medlemmer har siden marts løbet over 300 kilometer. Det er en tradition, som vælgerforeningen startede sidste år inden kommunalvalgkampen. Konservative i alle aldre er velkomne til at løbe med.

Del via:

Konservativ Ungdoms landsråd var velbesøgt, da over 300 unge konservative tog til Ringsted for at vedtage nyt politisk program og vælge ny ledelse. Søren Pape var en af talerne under de politiske drøftelser om lørdagen, og Mette Abildgaard gjorde det fantastisk som festtaler til lørdagens fest med 320 deltagere. Weekenden endte ud med et nyt formandsteam bestående af Anders Storgaard og Alexander Lodahl. Stort tillykke med valget til dem.

Del via:

Næsten 80.000 danskere deltog i Royal Run i forbindelse med H.K.H. Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag. Søren Pape fik ikke selv løbet, men overværede dog løbet i Aarhus. 

Del via:

Mette Abilgaard fortalte i maj måned, at hun skal være mor til en lille pige. Den store nyhed blev mødt med stor glæde på de konservative gange på Christiansborg. Mette ville gerne dele ud af sin glæde, og gjorde dette ved at give bland-selv-slik til alle partiets ansatte.

Del via:

Man skal aldrig gå ned på udstyr, og det gør formanden heller ikke, når græsset skal slås. I maj måned lagde Søren Pape dette billede ud på sin facebook-profil. Husk at du kan finde Søren og de andre politikere inde på Facebook, hvor du kan følge deres dagligdag. 

Del via:

Nu kan man ikke længere afvise en person på restauranter og i butikker på grund af vedkommendes handicap. Den 31. maj blev lovforslaget mod diskrimination af handicappede nemlig stemt igennem. Som tak kom Danske Handicaporganisationers formand, Thorkild Olesen, forbi Christiansborg med blomster og tog en svingom med socialminister Mai Mercado.