Husk den gode tone

Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at følge os og deltage i debatterne på vores sociale medier.

Vi ønsker en fri og konstruktiv debat, hvor der er plads til forskellighed. Vi har alle mulighed for at debattere, men vi skal også vise hensyn overfor andre.

Alle må respektere andres holdninger og meninger, og vi accepterer ikke indlæg, der er nedladende, chikanerer andre, er hadefulde, afsporer debatten eller er skrevet af falske eller ikke personlige profiler. Vi accepterer heller ikke indhold af reklamemæssig karakter, spam eller gentagende delinger af samme besked. Vi forbeholder os retten til at slette alle indlæg, der overtræder disse simple regler eller er i strid med dansk lovgivning. Vi udelukker brugere uden forudgående varsel, hvis reglerne bliver brudt konsekvent eller groft.

Konservative tager debatten på vores profiler alvorlig, fordi vi mener den er vigtig. Og der skal være plads til alle. Vi mener faktisk, at det er meget simpelt: Tal pænt, også bag skærmen!

Har du forslag til forbedringer eller spørgsmål til et eventuelt slettet indlæg, er du velkommen til at skrive til presse@konservative.dk.

På forhånd tak og rigtig god debat.