26. årgang | nr. 3 | oktober 2021
Tidligere udgaver  Læs dette nummer som PDF

Kampagnemaskinen kører på velsmurte stempler

 
Politik er og bliver en holdsport. Den fremgang, som vores parti nyder for tiden, er resultatet af stenhårdt arbejde fra en masse konservative ildsjæle rundt om i landet. Jeg tvivler ikke ét sekund på, at vores momentum skal tilskrives hver og en af jer, der knokler for at gøre Danmark mere konservativt og vores gamle parti større og mere indflydelsesrigt.  

Når vi holder sammen i den konservative familie og kæmper for borgerlige mærkesager i fællesskab, så får vi politisk succes. Derfor kræver det også en stor konservativ holdindsats, når danskerne inden længe skal til stemmeurnerne for at sammensætte landets by- og regionsråd den 16. november. Den indsats er jeg sikker på, at vi nok skal levere.

Heldigvis er der mange forskellige måder at hjælpe på. Nogle hænger i lygtepæle for at få valgplakater op eller deler flyers ud på torvet. Andre brygger kaffe til morgenuddelingen eller stiller bagværk på bordet under vælgermødet. Alle har vi en rolle at spille i valgkampen, og ethvert bidrag gør en mærkbar forskel og styrker den konservative sag.

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at dette valg også skal udkæmpes på de sociale medier. Her er der også mulighed for at hjælpe. Når du synes godt om, deler eller kommenterer opslag fra dine medkonservative, vil flere vælgere se vores politik. Og vores politik er jo som bekendt det bedste argument for at stemme konservativt.

Poul Schlüter, som vi desværre mistede tidligere i år, sagde engang, at 90 procent af danskerne er konservative – de ved det bare ikke. Jeg må hellere afholde mig fra at sætte tal på her, men jeg tror, at den gode Schlüter havde ret i, at rigtig mange danskere kan se dem selv i vores politik. Det skal vi ud at minde dem om til valget i november.

Der er brug for stærke konservative stemmer lokalt og regionalt. Vi er partiet, der sikrer erhvervsvenlige kommuner og kæmper for hurtig kræftbehandling. Der vil give ældre frit valg og mere selvbestemmelse. Som har stærkt fokus på faglighed i folkeskolen, og at dagtilbud skal være fulde af omsorg. Vi er partiet, der står for en ansvarlig økonomi.

Alt det skal vi sammen ud at fortælle vælgerne, og vi kæmper til sidste fløjt. Kampagnemaskinen kører på velsmurte stempler. Vi har stærke kandidater, et flittigt bagland og Danmarks bedste ungdomsorganisation. Jeg er sikker på, at vi kommer til at give alt, hvad vi har, og at holdindsatsen kommer til at betale sig på valgdagen.

God valgkamp til alle!