Email fra Det Konservative Folkeparti

Hvis du ikke modtager mail fra os kan du finde hjælp her
Senest redigeret: 3. juli 2018 kl. 21:51 af Jesper Bay Eriksen

Udbyderne af email tjenester som f.eks. Outlook/Hotmail, Gmail, Yahoo, Aol gør meget for at gøre det lettere for dig at være bruger af deres tjenester. De filtere ikke længere kun spam fra i en særlig mappe, men har også indført fokuserede/primær indbakke, machinelearning, der gør at brugerne er med til at bestemme hvad der er henholdsvis relevante og irelevante email, samt en lang række sikkerhedsforanstaltninger.

Det betyder at det er blevet sværre for os som afsender at havne i din indbakke.
Herunder kan du finde hjælpe til at finde dine manglende email.

Hvis du efter at have fuldt nedenstående tips forsat ikke kan finde din email er du velkommen til at kontakte den IT-ansvarlige på webmaster@konservative.dk


Manglende email

Hvis du mangler en email kan de være havnet i Uønsket mail, hvis du anvender Fokuseret indbakke kan den også være filteret fra her, Fokuseret indbakke er automatisk slået til, det er en funktion du som bruger selv skal slå fra.

For at finde email der er filtreret fra af funktionen Fokuseret indbakke skal du klikke på Andre linket i toppen af din indbakke.

Fremtidige email

For at email fra os i fremtiden havner i din Fokuseret indbakke skal du flytte mail hertil, dette hjælper også Outlook til at lærer, at email fra os ikke bør havne i Andre indbakken hos andre brugere.

For at flytte email skal du åbne emailen og klikke på Flyt til, herefter skal du klikke på Flyt altid til indbakken Fokuseret, afslutningsvis skal du klikke på Ja for at acceptere at denne handling foretages hver gang vi sender dig en email.


Manglende email

Hvis du mangler en email kan de være havnet i Spam, den kan også være filtreret fra i en af Gmails Kategorier/TabsKategorier/Tabs er automatisk slået til, det er en funktion du som bruger selv skal slå fra.

For at finde email der er filtreret fra i Kategorier/Tabs skal du klikke på fanebladene i toppen af indbakken (vises ikke hos alle) eller i kategorierne i menuen til venstre, typisk vil mail fra os havne i Opdateringer alternativt Promoveringer.

Fremtidige email

For at email fra os i fremtiden havner i din Primære indbakke skal du flytte mail hertil, dette hjælper også Gmail til at lærer, at email fra os ikke bør havne i en af de andre kategorier/tabs indbakken hos andre brugere.

For at flytte email skal du trække emailen fanebladet Primære, herefter skal Ja for at acceptere at denne handling foretages hver gang vi sender dig en email.