22. årgang | nr. 4 (online) | december 2017

Regionrådsvalget: Det oversete valg?

Kommunalvalget løber altid med overskrifterne, men valget til regionerne er hamrende vigtigt – og flere steder gik det faktisk ganske godt for de konservative kandidater.

For nogle vælgere kom det måske som en overraskelse, at man ikke fik udleveret én stemmeseddel på valgstedet, men at man fik to. Mange havde sikkert overset det glemte valg – regionsrådsvalget. Og det er ikke så underligt, for det var ikke så overraskende kommunalvalget, der løb med de store overskrifter – både i valgkampen og da stemmerne var optalt.

Men i de konservative vælgerforeninger var valget til de fem regioner bestemt ikke glemt. For også i regionerne er det vigtigt at kunne sætte en konservativ dagsorden. Sundhedsvæsenet, som er den største, tungeste og vigtigste opgave for regionerne, er et kerneområde i vores kernevelfærd, og noget som berører os alle i løbet af livet. For Det Konservative Folkeparti blev det til i alt 15 pladser i landets regionsråd.

Flere steder blev det til fremgang og positive resultater. Andre steder var udfaldet ikke som håbet. Læs her, hvordan det gik i de forskellige regioner:

Tryghedsministerens Jul

Politisk Horisont mødte Søren Pape i hjemmet i Viborg til en snak om juletraditioner, det famøse julepoliti og brunede kartofler…

Regionrådsvalget: Det oversete valg?

Kommunalvalget løber altid med overskrifterne, men valget til regionerne er hamrende vigtigt – og flere steder gik det faktisk ganske godt for de konservative kandidater.

Julestemning på Christiansborg

Se billederne fra det årlige julearrangement på Christiansborg, hvor julemanden i år var ingen ringere end Søren Pape. Han er næsten ikke til at genkende…

Hårdt arbejde betaler sig

Mød Christoffer Buster Reinhardt – en af de 15 konservative profiler, der skal knokle for konservative aftryk i regionerne de næste fire år.