Trump – den slemme araber

Uddrag fra Blogs.bt – Verden ifølge Khader d. 28 oktober 2016

Republikanernes præsidentkandidat opfører sig som arabiske gadedrenge – eller diktatoren Gaddafi.

Trump er skabsaraber. Det stod fuldstændig klart for mig og mine amerikanske venner med arabisk baggrund, da vi sammen så den sidste debat mellem Trump og Clinton i sidste uge. Det er dog ikke de charmerende arabiske træk, vi genkender hos ham – derimod er det de træk, som er mest typiske hos arabiske gadedrenge og diverse arabiske diktatorer – dem vi kalder bad Arabs (slemme arabere).

»Jeg skal selvfølgelig nok acceptere resultatet af dette store og historiske præsidentvalg. Hvis jeg vinder,« sagde Trump. Vanvittig kommentar i den vestlige verden. Ikke helt så uhørt i den arabiske. Der var for eksempel Maliki, der efter et valgnederlag på irakisk tv sad og så sur og tvær ud, mens han krævede omtælling…

Klik her for at læse resten af blogindlægget på BT.dk