22. årgang | nr. 3 | november 2017

Siden sidst

Folketingets åbning

De konservative politikere var klar, da Folketinget åbnede den første tirsdag i oktober. Dagen startede med en gudstjeneste i Christiansborg Slotskirke og fortsatte med statsministerens åbningstale i en fyldt folketingssal med den kongelige familie til stede i kongelogen.

Flagdag

Den 5. september er Flagdag for Danmarks udsendte. Det er den dag, hvor Danmarks udsendte anerkendes for den indsats, de har ydet. Og den 5. september i år var ingen undtagelse.
Som formand for forsvarsudvalget var Rasmus Jarlov ude og takke soldater, som netop var vendt hjem fra Irak og Afghanistan. I år var det niende gang, at Flagdagen blev afholdt.

4,8 milliarder

4,8 milliarder kroner mere om året til Forsvaret, har regeringen lagt op til med sit nye udspil til det kommende forsvarsforlig. I alt får Forsvaret et bevillingsløft på 13 milliarder kroner over de kommende seks år.

Besøg fra Viborg

Det er altid dejligt med besøg hjemmefra, lyd det fra Søren Pape Poulsen, da han på en regnfuld septemberdag fik 28 viborgensere på besøg i Justitsministeriet. Besøget var arrangeret af Det Konservative Folkeparti og Viborg Stifts Folkeblad.

Thomas Delaney

Thomas Delaney blev sammenlignet med Det Konservative Folkeparti i Mette Abildgaards åbningstale. Fordi han har det store forkromede overblik, scorer en masse mål – og altid går på banen med charme og lækkert hår. Hele Mette Abildgaards tale kan se og høres på Mette Abildgaards facebook-profil.

Uddeling i Horsens

Mette Abildgaard var hjemme i kendte omgivelser i Horsens, da hun i september delte flyers og bolcher ud i gågaden sammen med spidskandidaten Allan Hjorth og gode KU’er.

Ungdommen gik til folkemøde

Ungdommens folkemøde løb af stablen den 7-8 september i Søndermarken på Frederiksberg. Og det blev desværre et meget vådt folkemøde, hvor regnen stod ned i to dage i træk. Men det afholdte ikke de unge fra at diskutere politik på livet løs. Her ses Søren Pape Poulsen i Konservativ Ungdoms telt.