22. årgang | nr. 3 | november 2017

Nu går vi til valg

Af Søren Pape Poulsen, partileder, og Søren Vandsø, partisekretær

Og det valg skulle meget gerne munde ud i et nyt stærkt, konservativt valgresultat som det, vi sammen skaffede ved kommunal- og regionsvalget i 2013, hvor vi fik 8,6 procent af stemmerne.

De kommende sider her i PH har vi afsat til et KV-/RV-tema, hvor vi stiller skarpt på de sidste uger i valgkampen. Vi kigger blandt andet på, hvordan man sætter slutspurten ind på de sociale medier her i den afgørende fase, og vi har indhentet gode råd fra en række af vores borgmestre til 11. time af valgkampen.

Hvis vi to lige skal pille en enkelt og særligt vigtig ting ud og understrege, skal det være denne overordnede opfordring: Tag borgmesterposten, hvis I bliver den tilbudt. Det Konservative Folkeparti er sat i verden for at søge maksimal konservativ indflydelse – og det gør man altså fra borgmesterkontoret.

Vi ser frem til at møde rigtigt mange af jer her i de sidste uger af valgkampen. Vi har allerede – sammen med jer alle – været i gang meget længe, men det er nu i de afgørende uger, at kampen for alvor spidser til.

Giv den fuld gas og skaf os en masse gode resultater. Vi skal nok bidrage alt det, vi kan.