K ansætter to nye journalister

Vi har ansat to nye journalister til vores pressekontor på Christiansborg. De skal arbejde som pressemedarbejdere og blandt andet hjælpe med at udbrede de gode historier om Det Konservative Folkeparti.

De to nye pressemedarbejdere hedder Tanja Pinderup og Filip Lauritzen. Tanja begynder mandag den 6. marts, og Filip begynder den 15. marts.

Tanja og Filip er uddannede journalister og kommer begge to fra stillinger hos TV2 – dog med forskellige områder og til forskellige platforme. Filip som live-reporter på NEWS og på Søren Lipperts nye politiske program. Tanja har lavet indslag til 19’eren og 22’eren og arbejder desuden også med dokumentarprogrammer og længere produktioner.

Vi glæder os meget til, at de begynder, og til at vi kan give den endnu mere gas i pressearbejdet med vores dygtige politikere.