24. årgang | nr. 2 | juli 2019

Når gruppeværelset bliver for lille

Kære læser

Når du er nået til denne bagside på valgudgaven af Politisk Horisont, så har Det Konservative Folkeparti fået nyt gruppeværelse. Det ligger tæt på det gamle gruppeværelse og tæt på vores MF’eres kontorer, men det er meget større.

Den glædelige årsag til, at vi skal have nyt gruppeværelse, er nemlig, at Det Konservative Folkeparti jo blev fordoblet ved folketingsvalget. Fremover består den konservative folketingsgruppe af 12 politikere, og derfor har vi brug for mere plads.

Vi bliver ikke kun flere konservative til gruppemøderne, men også bredere repræsenteret rent geografisk. Det betyder, at vi nu har politikere valgt i alle storkredse (undtagen Bornholm), og det er skønt igen at være repræsenteret i Syd- og Sønderjylland og i Nordjylland. Samtidig bliver vi flere om at dele ordførerskaberne, og det giver endnu bedre mulighed for at fordybe sig og levere bundsolide, konservative resultater til alle danskere. Og vi er allerede godt i gang.

Jeg er blevet tildelt den store ære at være gruppeformand for vores nye samling af konservative politikere her på Christiansborg. En post, som jeg er stolt af og vil gå til med stor ydmyghed. Der er
masser af talent og energi samlet i vores gruppe, og den glæder jeg mig til at stå i spidsen for. Vi deler sammen med dig en fælles ambition om at trække Danmark i en borgerlig retning. Vi er den sikre borgerlige stemme.

Jeg håber, at du vil nyde sommeren med dem, du holder af, og så glæder vi os i gruppen til at trække i arbejdstøjet til august.

De bedste hilsner Mai Mercado