K sikrer fastfrysning af grundskyld for 620 millioner kroner

Finansloven er i hus, og det er blevet med det klare konservative aftryk, at grundskylden fastfryses i 2017. Det sparer de danske boligejere for en regning på 620 millioner kroner, som ellers var på vej. Det vækker stor glæde hos den konservative partileder Søren Pape.

”Vi har nu sikret de danske boligejere nogle meget markante forbedringer to år i streg. Vi har faktisk sparet dem for over 1,3 milliarder i ellers stigende boligskat for 2016 og 2017. Det bliver faktisk hele 2,8 milliarder kroner for boligejerne, hvis man skriver tallene frem til 2020,” udtaler Søren Pape og fortsætter.

”Jeg er meget, meget stolt af det resultat. Det er en god og nødvendig sejr, og det viser, at det borgerlige samarbejde kan bære frugt. Det er en konservativ mærkesag, at der skal være ro om hjemmet. Det er dér, vi lever livet. Det gælder os alle, uanset om vi har boet i vores egen bolig i nogle år, om man er førstegangskøber med et lille barn på vej, eller om man er pensionist.”

For yderligere kommentarer, kontakt presseansvarlig Angela Brink på 61 62 48 61.