Pape: Jeg kommer til forhandlingerne med et åbent sind

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har i dag inviteret Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance til politiske drøftelser med henblik på at afsøge muligheden for at danne en ny regering med et eller flere borgerlige partier. Den konservative partileder Søren Pape takker ja til invitationen til drøftelserne.

”Som jeg sagde i min landsrådstale på det konservative landsråd i september, så mener jeg, at det borgerlige Danmark skal arbejde sammen og føre borgerlig politik. Ingen af os bør have en interesse i, at vi får et valg, der ender med Mette Frederiksen som statsminister med Enhedslisten og Alternativet på bagsmækken. Og hvis det sker, kommer vi i hvert fald ikke tættere på sunde, borgerlige løsninger til glæde for alle danskere,” udtaler Søren Pape og fortsætter:

”Derfor tager jeg på Det Konservative Folkepartis vegne imod statsministerens invitation til de kommende drøftelser. Om der kan skabes et politisk grundlag, som Det Konservative Folkeparti kan se sig selv i, må så komme an på en prøve. Jeg går til forhandlingerne uden at have lagt mig fast på noget på forhånd – men med et åbent sind.”

For yderligere kommentarer, kontakt presseansvarlig Angela Brink på 61 62 48 61.