Her er Naser Khaders nye ordførerskaber

Naser Khader er 53 år gammel, cand.polit fra Københavns Universitet, forfatter og har tilmed mange års parlamentarisk erfaring.

Naser Khader er Det Konservative Folkepartis værdikriger, og derfor er han blevet ny værdiordfører. Dette ordførerskab er helt nyt, og Naser glæder sig til at tale endnu mere om danske værdier, og om hvor vigtigt disse er for Det Konservative Folkeparti.

Derudover har Naser overtaget retsordførerskabet fra Søren Pape Poulsen, og vil derfor kæmpe sammen med justitsministeren for mere tryghed overalt i Danmark.

”Jeg er utrolig glad for at kunne bevare mine ordførerskaber som blandt andet udenrigs-, kirke- og integrationsordfører, men jeg er også meget glad for at blive både rets- og værdiordfører. Det er nogle af de mest vigtige emner, og der er utroligt meget at tage fat på,” fortæller Naser Khader og fortsætter:

”Værdiordførerskabet har vi ikke haft tidligere i partiet, men jeg er meget glad for, at vi nu har fået det. Jeg synes, at det er et utrolig vigtigt ordførerskab, hvor jeg vil have fokus på danskhed, herunder vores kultur og værdier som blandt andet ytrings- og religionsfriheden. Det er værdier, som jeg sætter meget højt, som jeg ser frem til at arbejde yderligere med, og som jeg er glad for at kunne sætte et endnu større fokus på,” siger Naser Khader og afslutter:

”Det Konservative Folkeparti er et parti, der kerer sig utroligt meget for Danmark som vores fælles fædreland – og vi skal i endnu højere grad fokusere på og værne om Danmarks kultur, historie, traditioner og værdier.”

Naser Khader var i perioden 2009 til 2011 folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti. Han opstillede til folketingsvalget i 2015 i Østjyllands Storkreds og fik 4.041 personlige stemmer.

I alt er Naser ordfører på følgende områder:

Indfødsret
Kirke
Kultur
Medier
Menneskerettigheder
Retspolitik
Udviklingsbistand
Udenrigspolitisk Nævn
Udlændinge og integration
Værdiordfører

For yderligere kommentarer, kontakt Naser Khader på 61 62 46 40.