Stor EU-konference afholdt på Christiansborg

For nylig afholdte vi EU-konference i Christiansborgs fællessal,

Arrangementet var velbesøgt, med over 150 deltagende konservative medlemmer. Arrangementet havde til formål at oplyse om de nuværende politiske udviklinger i Europa, status på USAs parlamentariske situation, samt den store fremkomst af falske nyheder man har set sprede sig på internettet i de seneste par år.

Blandt oplægsholderne havde vi inviteret: Siegfried Matlok, fhv. chefredaktør for Der Nordschleswiger, Jan Erik Surochak fra The International Republican Institute, Bendt Bendtsen, Rasmus Jarlov og mange flere.

De fremmødte tog hjem men en øget viden om hvad der rører sig ude i Europa, hvordan nutidens udfordringer kan tackles samt hvordan fremtidens udfordringer ser ud.

Vi takker for det store fremmøde, og glæder os allerede til næste konference.