Forside|Politik|Flere i arbejde

Flere i arbejde

Vi ønsker at skabe et Danmark, hvor alle er en del af det arbejdende fællesskab, så børn vokser op med begge forældre i arbejde i stedet for på passiv forsørgelse.

Vi ønsker at skabe et Danmark, hvor alle er en del af det arbejdende fællesskab, så børn vokser op med begge forældre i arbejde i stedet for på passiv forsørgelse. Det er kun sundt.

Derfor skal flere i arbejde.

Da vi borgerlige sad i regering, afleverede vi et Danmark i økonomisk topform. Desværre oplever vi nu en socialdemokratisk regering, der sender raske mennesker på Arne-pension og mindsker gevinsten ved at bidrage til samfundet.
Hvis Danmark skal på fode efter corona-krisen, kræver det, at vi laver reformer, der skaber varige arbejdspladser. En vigtig del af svaret på den akutte mangel på arbejdskraft er at give en gulerod til dem, der hver dag knokler på arbejdsmarkedet. Derfor vil vi sænke skatten på arbejde for alle.

Vi vil sænke skatterne for 6,8 milliarder kroner, hive over 100.000 danskere ud af topskatten og øge beskæftigelsesfradraget for alle i arbejde.
Vi vil genindføre kontanthjælpsloftet, og ydelsen til ledige nyuddannede skal sænkes. Dermed vil flere flytte sig fra passiv forsørgelse til et af de mange ledige job i danske virksomheder.

Morgendagens Danmark skal belønne alle, der forsørger sig selv.

Med vores politik øger vi beskæftigelsen med 56.600 personer og gør Danmark 57,9 milliarder kroner rigere i 2030.

Se det konservative finanslovsudspil her

Alle politikområder